“Dankzij Rug-care en jullie geweldige begeleiding kan ik weer actief achter mijn buro zitten”

Miranda van de Broek
Miranda Brands

“Rugcare heeft mij heel goed geholpen met een fijne begeleiding en waardevolle adviezen.”

Miranda Brands

“Rugcare heeft mij prima geholpen met mijn schouder ,zeker ook de professionele toelichting over mijn probleem en het empathisch vermogen, dat was een geruststelling.bedankt voor alle aandacht die ik altijd heb gekregen.”

J.W Bleijie
Margreet Vossen

Na de diagnose “hernia”heb ik via Rugcare het revalidatie en postrevalidatie traject gevolgd,met als resultaat dat een operatie niet meer nodig was. Met de hulp van Rugcare ben ik weer zover gekomen dat ik weer 18 holes(golf) kan lopen. Dank voor de aandacht die ik elke keer weer heb ervaren. Hartstikke bedankt!

Margreet Vossen
Rian van Eersel

Doordat ik het revalidatie traject heb doorlopen bij rugcare,zijn mijn artrose klachten in mijn rug verminderd,zodat ik geen medicijnen meer hoef in te nemen.

Rian van Eersel
Pauline Noten

Na mijn rugoperatie heb ik mij aangemeld bij rugcare,na 7weken behandelen en trainen was ik alweer dusdanig op de rit dat ik vol zelfvertrouwen en zonder klachten verder kon met mijn gewone leven en sportieve hobby`s. Dank jullie wel!

Pauline Noten
Remco Beekmans

Ik heb mijn behandeling bij Rug-care als zeer prettig ervaren. De begeleiding is professioneel en de visuele ondersteuning van de training werkt erg motiverend. Het belangrijkste van het traject is uiteindelijk het resultaat,en ook hier veel verbeteringen. Dankzij duidelijke meetmomenten en een schematisch overzicht van de behaalde resultaten zie je dat je vooruit gaat. Bedankt Rug-care!

Remco Beekmans